Naar het nieuwsoverzicht

Originals is FD Gazelle 2019!

  • 29 oktober 2019

Yes! En dan behoor je ineens tot de FD Gazellen 2019. We vinden het als Originals een hele eer. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, verdeeld over verschillende categorieën.

Het is de eerste keer dat Originals meedoet aan de FD Gazellen. Geweldig dat we deze ondernemersprijs ook meteen ontvangen! We mogen ons nu de komende periode FD Gazelle 2019 noemen. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen?

Persoonlijke benadering
Originals draait inmiddels meer dan 20 jaar mee als intermediair in marketing- en communicatieprofessionals. Een periode met de bekende pieken en dalen. Maar hoe houd je je als bureau staande in onze conjunctuurgevoelige branche? Continuïteit en behoud van relaties heeft voor ons altijd centraal gestaan. Het bleek onze kracht tijdens de crisis. In betere tijden werden we als bureau dan ook direct weer ingeschakeld.

Natuurlijk telt het financiële resultaat, maar minstens zo belangrijk vinden we het visitekaartje dat we achterlaten. Zoals onze persoonlijke benadering en zorgvuldigheid in het vervullen van opdrachten. Maar ook investeren in eigen medewerkers. In onze business draait het immers om mensen en het vinden van de beste oplossingen in marketing- en communicatievraagstukken voor onze klanten.

Vertrouwen
Wat betekent Originals als FD Gazelle voor jou als opdrachtgever of kandidaat? Het geeft je het vertrouwen dat je zaken doet met een bedrijf dat financieel gezond is en volop ambitie heeft om verder te groeien. Wat ons betreft vooral door in te blijven zetten op kwaliteit en vooruit te kijken. Deze award is een prachtige stimulans.

Wil je sparren over jouw ambities of een marketingcommunicatievraagstuk? Bel dan Marco van Zanten of Dave Verhart van Originals via 070 306 05 11.

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Marketingcommunicatie 2023: wees authentiek

  • 3 januari 2023

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent tijd voor trends in marketingcommunicatie. Er is hier al aardig wat over gepubliceerd, we delen graag 5 highlights met je. Scenarioplanning De onvoorspelbaarheid van ontwikkelingen in de economie, het klimaat en onze maatschappij neemt toe. Doordat de wereld meer en meer met elkaar verbonden...

Lees meer

Competentiegericht werven: een must voor succes

  • 24 oktober 2022

De juiste klik. Drive. Geschikte competenties. Dát is waar het om gaat als je een nieuwe collega zoekt. De werving en selectie van medewerkers bevindt zich al een tijdje op een keerpunt. Van traditionele selectie op cv, opleiding en ervaring naar selectie op persoonlijke waarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Dat vergroot bovendien je kansen op...

Lees meer

3 visies op behoud van je medewerkers

  • 21 september 2022

Het zijn gouden tijden voor mensen die van baan willen wisselen. De spanning op de arbeidsmarkt neemt verder toe. Stonden er in het eerste kwartaal nog 133 vacatures tegenover elke 100 werklozen, nu is dat opgelopen tot 143 per 100. Recruiters zetten alles op alles om nieuwe medewerkers te vinden: de sourcingsdruk is groter dan ooit. En dat werkt...

Lees meer