Naar het nieuwsoverzicht

Originals is FD Gazelle 2019!

  • 29 oktober 2019

Yes! En dan behoor je ineens tot de FD Gazellen 2019. We vinden het als Originals een hele eer. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, verdeeld over verschillende categorieën.

Het is de eerste keer dat Originals meedoet aan de FD Gazellen. Geweldig dat we deze ondernemersprijs ook meteen ontvangen! We mogen ons nu de komende periode FD Gazelle 2019 noemen. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen?

Persoonlijke benadering
Originals draait inmiddels meer dan 20 jaar mee als intermediair in marketing- en communicatieprofessionals. Een periode met de bekende pieken en dalen. Maar hoe houd je je als bureau staande in onze conjunctuurgevoelige branche? Continuïteit en behoud van relaties heeft voor ons altijd centraal gestaan. Het bleek onze kracht tijdens de crisis. In betere tijden werden we als bureau dan ook direct weer ingeschakeld.

Natuurlijk telt het financiële resultaat, maar minstens zo belangrijk vinden we het visitekaartje dat we achterlaten. Zoals onze persoonlijke benadering en zorgvuldigheid in het vervullen van opdrachten. Maar ook investeren in eigen medewerkers. In onze business draait het immers om mensen en het vinden van de beste oplossingen in marketing- en communicatievraagstukken voor onze klanten.

Vertrouwen
Wat betekent Originals als FD Gazelle voor jou als opdrachtgever of kandidaat? Het geeft je het vertrouwen dat je zaken doet met een bedrijf dat financieel gezond is en volop ambitie heeft om verder te groeien. Wat ons betreft vooral door in te blijven zetten op kwaliteit en vooruit te kijken. Deze award is een prachtige stimulans.

Wil je sparren over jouw ambities of een marketingcommunicatievraagstuk? Bel dan Marco van Zanten of Dave Verhart van Originals via 070 306 05 11.

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Met bloed, zweet en … een schets. Zo ontstond onze nieuwe website.

  • 29 juni 2021

Herken je dat? Je hebt een idee maar kunt het niet goed verwoorden. Schetsen helpt dan. Met pen en papier orden je je gedachten. En zet je je creatieve brein in actie. Je idee wordt een plaatje en het plaatje een verhaal. Een verhaal dat je zonder veel woorden uitlegt aan anderen. En precies zo ontstond onze nieuwe website. Want ook al zitten...

Lees meer

Online studenten werven: flexibeler dan offline, maar niet ideaal

  • 1 april 2021

In normale tijden werven onderwijsinstellingen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs hun nieuwe studenten met open dagen en meeloopdagen, opleidingenmarkten en gesprekken met loopbaanadviseurs. Vorig jaar maart was er een nieuwe situatie en werd overgeschakeld naar online bijeenkomsten. Wat zijn de ervaringen met online studentenwerving? We...

Lees meer

Woonstichting Langedijk: ‘Een goed idee past op een bierviltje’

  • 12 maart 2021

Hoe kom je erachter wat huurders willen? Vanuit de gedachte dat goede ideeën op een bierviltje passen, stuurde Woonstichting Langedijk alle huurders er eentje. Met daarbij een brief waarin ze werden uitgenodigd om hun wensen en ideeën te delen. Woonstichting Langedijk is een kleine corporatie met zo’n 1.500 woningen. De corporatie wil...

Lees meer