We zijn er voor je

In je speurtocht naar die nieuwe vaste of tijdelijke marketing- of communicatieprofessional, zijn we er voor je. We werven, selecteren en detacheren en we bemiddelen freelancers. We verdiepen ons in jouw organisatie en vragen door op de vraag achter je vraag. Zo zorgen we voor de beste match met een van de marcomspecialisten uit ons netwerk. Dit doen we al langer dan 20 jaar voor een gemêleerd gezelschap van opdrachtgevers.

Zo werken we samen

Ga je met ons in zee? Dan kun je bouwen op deze 5 kenmerken van samenwerking. Volgens ons hét recept voor de beste match tussen jou en de perfecte kandidaat.

Betrokken

Bij jou op locatie bespreken we je wensen, proeven we de cultuur en adviseren over de juiste aanpak. En ook nadat de match beklonken is, blijven we betrokken.

Gelijkwaardig

Zie ons als je vertrouwde sparringpartner. We sparren en klankborden en weten uit ervaring welke kennis, competenties en eigenschappen belangrijk zijn voor je team.

Resultaatgericht

Jouw team compleet maken. Daar gaan we vol voor. Net als jij gaan we alleen voor het beste resultaat.

Deskundig

Je kunt rekenen op deskundig advies. We kijken niet sec naar het juiste specialisme, maar ook naar de personen daarachter. Mensen met inhoud, inzicht én inlevingsvermogen.

Open minded

Je voelt je gauw bij ons op je gemak. Want we doen niet aan hokjesdenken en we oordelen niet. Iedereen kan 100% zichzelf zijn bij ons, zolang je maar goed bent in je vak.

Klaar om samen te werken?

Neem contact op

Professioneel netwerk

Je profiteert van ons uitgebreide netwerk van marketing- en communicatiespecialisten. In de ruim 20 jaar van ons bestaan, selecteerden we de besten uit het vak. Het is geen uitzondering als onze marketing- en communicatiespecialisten na verloop van tijd onze opdrachtgevers worden.

 

Hiervoor kom je bij ons

Of je nu een kandidaat of een functie zoekt, je kunt hiervoor bij ons terecht:

  • Werving&selectie (executive search)
  • Detachering
  • Freelance bemiddling
  • In communicatie en marketing
  • Van overheid en non-profit tot en met commercieel
  • Persoonlijke aandacht

Duurzame match

Bij ons kom je niet voor een ‘kortstondige relatie’. We zijn meer van de duurzame verbintenis. Dat zie je ook terug in ons slagingspercentage: ruim 95% van onze opdrachten resulteert in een match en plaatsing. En daarvan wordt zeker 85% verlengd, overgenomen of aangenomen.

Wij zijn Originals

Meedenken met opdrachtgevers over hun marcomvraagstukken. Adviseren over de inzet van communicatieprofessionals. Kandidaten verder helpen in hun carrière. Of ze helpen aan een mooi nieuw project op hun cv. Dat maakt ons Originals. Regelmatig worden kandidaten die wij bemiddeld hebben, later onze opdrachtgever. Een mooi compliment! Het laat goed zien dat wij investeren in langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en échte aandacht.

Contact

Marco van Zanten

Managing Consultant