Voor kandidaten

Ontwikkel jezelf
Of je nu liever voor een commercieel bedrijf of in de publieke sector werkt: wij hebben een keur aan interessante communicatieopdrachten of -vacatures voor je. Afwisseling gegarandeerd, bij aansprekende opdrachtgevers.

Vast of tijdelijk bij ons
We zoeken geregeld mensen, voor vast en tijdelijk. Bij ons in dienst, of direct bij één van onze opdrachtgevers. Je collega’s bij Originals zijn stuk voor stuk specialisten en adviseurs die hun vak verstaan. Daarnaast word je onderdeel van een veelzijdig netwerk aan communicatiespecialisten en -adviseurs. Professionals die houden van aanpakken, die voorop lopen en altijd de context in het vizier houden. Vaklieden met inhoud én fingerspitzengefühl.

Diverse rollen en functies
Ons netwerk bestaat uit communicatieprofessionals die in diverse rollen actief zijn. Zoals:

Oog voor talent
Kies jij voor Originals, dan kun je erop vertrouwen dat je talenten tot hun recht komen. Met een breed scala aan opdrachtgevers en communicatieprojecten zorgen we ervoor dat werken voor Originals altijd boeit. Of het nu gaat om een strategische communicatiefunctie in vast dienstverband of een contentmigratieproject op tijdelijke basis. Beschik jij over de juiste kwaliteiten en competenties, dan bieden wij je de juiste plek. En blijven je begeleiden.

Je kunt bij ons rekenen op:

Schrijf je in!
Ben jij die vakvrouw of -man? Dan leren wij je graag beter kennen. Vul hier je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op over het vervolg.