Ben jij zo’n Original?

Ben jij die marketing- en communicatieprofessional met arendsogen, voelsprieten of vlotte pen? Of heb je een andere uitblinkende kwaliteit? En zoek je een interessante communicatie- of marketingfunctie? Dan zit je bij ons goed. We helpen je graag aan je volgende functie. Voor tijdelijk of voor vast. Van uitvoerend tot strategisch. En van commercieel tot non-profit.

Ruime keuze in vast en tijdelijk

Zin om een paar maanden als contentspecialist je tanden te zetten in een campagne voor een commerciële club? Of juist liever een vaste baan als strategisch adviseur bij bijvoorbeeld een woningcorporatie of belangenvereniging? Wat je wens ook is, we helpen ’m te vervullen. Bij ons heb je ruime keuze in marketing- en communicatieklussen of -banen bij aansprekende opdrachtgevers. Voor tijdelijk of voor vast. Van non-profit tot commercieel.

Professionele aanpak

Of je nu via ons aan de slag gaat bij een opdrachtgever óf bij ons in dienst komt, je krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. Verder krijg je bij ons goede begeleiding: vanaf de intake tot en met de afronding. En je kunt rekenen op je vaste en vertrouwde aanspreekpunten. Ook prettig om te weten: we doen niet aan hokjesdenken; bij ons kun je 100% jezelf zijn, zolang je maar goed bent in je vak. Sterker nog: we kunnen je alleen goed matchen als jij je niet anders voordoet dan je bent.

Leuke baan: iets voor jou?

Je ziet hier al een mooie verzameling banen en opdrachten in marketing en communicatie. Zit er iets voor je tussen? Reageer dan direct. Of schrijf je bij ons in. Dan matchen we je aan een opdrachtgever die bij je past. Even bellen kan natuurlijk ook: 070 – 306 05 11.

 

 

Interim communicatiemedewerker arbeidsmarkt bij de provincie Zuid-Holland

Voor onze opdrachtgever, de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een ervaren Communicatiemedewerker die zich samen met de Communicatieadviseur gaat richten op de arbeidsmarktcommunicatie. Het gaat om 16 tot 20 uur per week en een periode van 6 maanden, met kans op verlenging. In de huidige corona maatregelen wordt…

  • Thuis
  • 16 uur/week
Vacature vervuld

Interim Online Marketing- en Communicatieadviseur voor Port of Rotterdam (Havenbedrijf)

Port of Rotterdam (Havenbedrijf) is actief voor heel de haven en werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven…

  • Rotterdam
  • 2,5 maand met kans op verlenging
  • 32 uur/week
Vacature vervuld

Allround Communicatieadviseur met strategisch inzicht bij Allévo (zorginstelling)

Voor onze opdrachtgever Allévo in Goes (Zeeland) zijn wij op zoek naar een allround communicatieadviseur voor 24 tot 32 uur per week, die zijn of haar tanden wil zetten in het adviseren en ondersteunen van het management en de medewerkers van organisatie. Het is een goed moment om in te…

  • Goes
  • uur/week
Vacature vervuld

Voor wie we werken

Dit zijn onze opdrachtgevers. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken. Zie jij al een match?