Ben jij zo’n Original?

Ben jij die marketing- en communicatieprofessional met arendsogen, voelsprieten of vlotte pen? Of heb je een andere uitblinkende kwaliteit? En zoek je een interessante  marketing- of communicatiefunctie? Dan zit je bij ons goed. We helpen je graag aan je volgende functie. Voor tijdelijk of voor vast. Van uitvoerend tot strategisch. En van commercieel tot non-profit.

Keuze in vast of tijdelijk

Zin om een paar maanden als contentspecialist je tanden te zetten in een campagne voor een commerciële club? Of juist liever een vaste baan als strategisch adviseur bij bijvoorbeeld een woningcorporatie of belangenvereniging? Wat je wens ook is, we helpen ’m te vervullen. Bij ons heb je ruime keuze in marketing- en communicatieklussen of -banen bij aansprekende opdrachtgevers. Voor tijdelijk of voor vast. Van non-profit tot commercieel.

Professionele aanpak

Of je nu via ons aan de slag gaat bij een opdrachtgever óf bij ons in dienst komt, je krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. Verder krijg je bij ons goede begeleiding: vanaf de intake tot en met de afronding. En je kunt rekenen op je vaste en vertrouwde aanspreekpunten. Ook prettig om te weten: we doen niet aan hokjesdenken; bij ons kun je 100% jezelf zijn, zolang je maar goed bent in je vak. Sterker nog: we kunnen je alleen goed matchen als jij je niet anders voordoet dan je bent.

Leuke baan: iets voor jou?

Je ziet hier al een mooie verzameling banen en opdrachten in marketing en communicatie. Zit er iets voor je tussen? Reageer dan direct. Of schrijf je bij ons in. Dan matchen we je aan een opdrachtgever die bij je past. Even bellen kan natuurlijk ook: 070 – 306 05 11.

 

 

Marketing- en Communicatiemedewerker bij BlueFinch-ESBD

Voor onze opdrachtgever BlueFinch-ESBD in Rijswijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve Marketing- en Communicatiemedewerker. Je kunt je bij deze organisatie in de volle breedte ontwikkelen, ook internationaal.  Als Marketing- en Communicatiemedewerker heb je een belangrijke functie in hun organisatie. Het betreft een uitbreiding van het team…

  • Rijswijk (Zuid-Holland)
  • jaarcontract, met optie tot verlenging
  • 32-40 uur/week
Vacature vervuld

Tijdelijke Senior Communicatieadviseur bij een gemeente

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Amsterdam – Utrecht, zijn we op zoek naar een tijdelijke Senior Communicatieadviseur. Het gaat om een inzet van 24 -32 uur per week en een periode van 4 maanden met optie tot verlenging.  Onze opdrachtgever luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar…

  • Regio Amsterdam - Utrecht
  • 4 maanden met optie tot 2x verlenging
  • 24-32 uur/week
Vacature vervuld

Voor wie we werken

Dit zijn onze opdrachtgevers. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken. Zie jij al een match?