Alle succesverhalen

Monique van Dalen
van Nedvang huurde via Originals een communicatieadviseur in welke werd overgenomen vanuit onze deta-vast mogelijkheden.

Erg prettig om het gehele werving- en selectieproces zo uit handen te kunnen geven.

  • 9 juni 2021

Match: detachering en aanname van Renate van Roosmalen als communicatieadviseur bij Nedvang, 1,5 jaar geleden. Interview met Monique van Dalen, Senior Medewerker Bedrijfsvoering bij Nedvang.

Monique: “Al snel na het vertrek van onze communicatiemedewerker ontstond de behoefte deze rol anders in te vullen. Er was iemand nodig die onze corporate communicatie naar een hoger niveau kon tillen. Vanuit een eerdere ervaring hadden we het vertrouwen dat Originals ons hierbij kon helpen. En dat bleek: Renate van Roosmalen was een gouden greep.

De collega die vertrok had een meer uitvoerende rol op het gebied van communicatie. Nu was het tijd voor een corporate communicatiestrategie. Originals was de partij die ons ging helpen met het vinden van de juiste kandidaat hiervoor.

Iris en Marco brachten zorgvuldig onze behoefte in kaart en adviseerden over aanpassingen in het profiel. Heel fijn het proces zo uit handen te kunnen geven. Originals kwam snel met goede kandidaten. We waren sterk overtuigd van zowel de strategische kwaliteiten als persoonlijkheid van Renate. Ze had zelf echter enige twijfels. Ook hierin speelde Originals een belangrijke rol door het gesprek met haar en ons aan te gaan. Renate koos voor een tijdelijke aanstelling bij Nedvang.

Focus in deze eerste periode lag op de corporate communicatiestrategie. Renate zette de lijnen uit, voerde gesprekken en vertaalde dit in concrete plannen. Zo heeft ze het hele communicatiebeleid neergezet, geweldig! En gelukkig vond Renate dat ook, want ze wilde blijven.

We zijn enorm blij dat Renate nu vast bij ons in dienst is. Na het succes van de glasbakcampagne volgen nieuwe uitdagingen zoals de rebranding van Nedvang. Originals stond aan de wieg van deze samenwerking. Niet alleen door hun expertise op het gebied van communicatie maar ook door hun betrokkenheid bij het proces: er alles aan doen om kandidaat én klant te helpen.”

Ook hulp nodig bij het invullen van je vacature voor communicatieadviseur? We denken graag met je mee. Bel Originals op 070 306 05 11 of mail naar [email protected].

Monique van Dalen
van Nedvang huurde via Originals een communicatieadviseur in welke werd overgenomen vanuit onze deta-vast mogelijkheden.