Alle succesverhalen

Renate van Roosmalen
werd als Communicatiecoördinator door Originals gedetacheerd bij Nedvang en is daarna in vaste dienst getreden.

Persoonlijke benadering en zorgvuldige selectie kenmerken Originals. Dat heb ik als kandidaat én klant ervaren.

  • 8 januari 2022

Renate van Roosmalen: “Mijn reactie op de vacature communicatieadviseur bij Nedvang bleek een goede zet. Na een uitgebreid gesprek bij Originals volgden gesprekken bij Nedvang. Dat verliep positief. Na enige twijfel trok de vasthoudendheid van Nedvang én Originals mij over de streep om te beginnen. Eerst tijdelijk, daarna vast. Het persoonlijke contact met Originals bleef. Toen ik iemand zocht, heb ik hen dan ook direct ingeschakeld.” aldus Renate van Roosmalen.

Nedvang gaf mij de ruimte om de strategische communicatielijnen uit te zetten. Gaandeweg leerde ik de organisatie kennen, het bleek een onverwacht mooi bedrijf. Door hun concrete activiteiten ten behoeve van de circulaire economie en hun ambitie om echt een verschil te maken. Mijn ondernemerschap kan ik goed kwijt: kansen signaleren, strategisch meedenken, communicatiebudgetten beheren en creatieve concepten bedenken en uitvoeren. Heerlijk. Door deze mogelijkheden hoefde ik niet lang na te denken mijn tijdelijke aanstelling naar vast om te zetten. Dat ik de glasbakcampagne mocht doen, speelde daarbij zeker een rol.

Van kandidaat naar klant
De glasbakcampagne was te gek, maar ook ontzettend veel werk. Ondertussen had ik ook de aanzet gedaan tot een rebranding van Nedvang, met een nieuwe corporate website. Het werd duidelijk dat ik iemand extra nodig had. Dankzij zorgvuldige selectie van Originals ontving ik snel de juiste kandidaat. Een kwalitatief goede match op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast is Originals betrokken: op de verjaardag van ‘de glasbak’ ontving ik een grote bos bloemen. Zó attent. En ja, de kaarten voor North Sea Jazz waren geweldig. Ik heb genoten, in goed gezelschap van Marco en Iris.

En nu? We zitten midden in de rebranding van Nedvang. Binnenkort wordt de nieuwe website opgeleverd en een nieuwe huisstijl gelanceerd. Ook ben ik druk met een eindejaarscampagne voor de glasbak. Ik zit hier voorlopig dus meer dan goed.”

Ook hulp nodig bij het invullen van je vacature voor communicatieadviseur? We denken graag met je mee. Bel Originals op 070 306 05 11 of mail naar [email protected].

Renate van Roosmalen
werd als Communicatiecoördinator door Originals gedetacheerd bij Nedvang en is daarna in vaste dienst getreden.