Terug naar vacatures

Online Marketing Specialist voor Horeca-doelgroep bij De Goudse Verzekeringen

 • Gouda
 • jaarcontract, met optie tot verlenging
 • 32-36 uur uur/week

Functie

Ben jij die Online Marketing Specialist die wij zoeken voor onze opdrachtgever De Goudse, die voor de Horeca-doelgroep de online marketingdoelstellingen gaat optimaliseren?
Als jij dit kunt realiseren met de door jou opgedane kennis en ervaring én je de trekker wilt zijn van het Online Marketing Brancheteam, dan horen we graag van je! Het gaat om een nieuwe functie voor 32 uur per week in Gouda.

De Goudse
In 1924 is De Goudse door Geert Bouwmeester opgericht. Toen werd een overloop ingericht als kantoorruimte en werden de eerste polissen zelfs nog op de fiets rondgebracht! Ondanks dat het bedrijf sindsdien enorm gegroeid is, is het nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf, waar op informele wijze en met hart voor de zaak gewerkt wordt.

De Goudse biedt haar klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen. Er wordt nauw samengewerkt met onafhankelijke adviseurs die particulieren en ondernemers advies geven dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

De afgelopen twee jaar heeft De Goudse de prijs van ‘Beste verzekeraar op het gebied van Schade Zakelijk’ gewonnen. Daarnaast is inmiddels de nieuwe cyberverzekering gepresenteerd, zónder polisvoorwaarden en met slechts één A4 met spelregels. Dit is nieuw in de verzekeringsbranche.

Online Marketing Specialist
Als Online Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de online marketingdoelstellingen voor de Horeca-doelgroep. De Bouw-doelgroep wordt daar binnenkort aan toegevoegd. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, uitvoeren én monitoren van een crossmediale contentstrategie. Daarbij worden marketing qualified leads getrokken naar de product- en landingspagina’s van goudse.nl en geconverteerd naar sales qualified leads voor adviseurs van De Goudse.

Het Online Marketing Brancheteam bestaat naast deze vacature uit een Branchemarketeer, een Webredacteur, een Communicatieadviseur en een collega die verantwoordelijk is voor de online analyse, SEO en de personalisatiestrategie. Jij neemt het voortouw binnen het team en je bent verantwoordelijk voor de tweewekelijkse presentatie aan de collega’s en het MT. Je werkt onder leiding van de teammanager Corporate Marketing & Communicatie.

Welke uitdagingen liggen er?

 • De Goudse heeft ambitieuze online-marketingdoelen. Naast conversie is het van belang dat de content op goudse.nl aansluit bij de Horeca-doelgroep. Jij informeert de stakeholders binnen De Goudse over de online marketingdoelen.
 • De online marketing richt zich op een aantal specifieke branches. Jij kunt de marktbewerkingsplannen vertalen naar een branchegerichte, gepersonaliseerde crossmediale contentstrategie.
 • De website is nooit helemaal af. Jij voert met het team continu optimalisatieacties door, analyseert het resultaat en voert aanpassingen door.

Wat verwachten wij verder van jou?

Je hebt ruime ervaring met online marketing en communicatie en bent een volwaardige gesprekspartner voor managers en medewerkers die zich bezighouden met verschillende online disciplines. Je combineert een strategisch werk- en denkniveau met conceptmatig werken en het praktisch realiseren van doelstellingen.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, heb je:

 • Een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Ruime ervaring met online marketing;
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement;
 • Kennis van en affiniteit en ervaring met online analyse en de inzet van SEO/SEA.

Overige skills:

 • Je kunt goed strategisch denken en houdt altijd het einddoel voor ogen;
 • Je bent analytisch ingesteld en kunt onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken;
 • Je communiceert helder, concreet en respectvol met mensen op alle niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt graag op conceptueel en detailniveau;
 • Je bent oplossingsgericht en hebt een praktische instelling;
 • Je bent enthousiast, professioneel, vasthoudend, overtuigend en initiatiefrijk.

Aanbod

De Goudse biedt jou als Online Marketing Specialist:

 • Een afwisselende baan, 32 uur per week, voor een jaar, met veel ruimte voor een zelfstandige invulling binnen een divers en enthousiast team;
 • De Goudse biedt een goed salaris, aangevuld met uitstekende secundaire voorwaarden zoals een 13e maand;
 • Korting op verzekeringen van De Goudse.

Sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie én je voldoet aan de gevraagde criteria, verzoeken wij je om Maandag de 26e vóór 11:00 te solliciteren via onze website. Vervolgens nemen we spoedig contact met je op om je sollicitatie te bespreken en je eventueel uit te nodigen voor een gesprek.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Iris Mobron of Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code