Zoek je een communicatie- of marketing professional met een neus voor onderwijs?

Heb je een communicatie- of marcomspecialist nodig met verstand van onderwijs, vast of tijdelijk? Die hebben we. Onze communicatieadviseurs en -strategen zijn ervaren professionals die snappen wat er allemaal bij communicatie in het onderwijs komt kijken.

Van strategisch advies tot social content

Onze communicatieprofessionals ondersteunen je op alle vlakken. Van ervaren adviseurs die het hele spectrum aan communicatievraagstukken in de onderwijssector overzien. Tot en met gespecialiseerde adviseurs, die zich toe hebben gelegd op jongerenmarketing of online advies.

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Bij de Vrije Universiteit in Amsterdam hebben we meerdere interim communicatieprofessionals bemiddeld, zoals communicatieadviseurs, woordvoerders en webredacteuren. Lees hier over onze samenwerking met Omayra Mc Donald, die na een uitstekende detacheringperiode via Originals in dienst trad bij de VU.
  • Bij ROC van Midden Nederland hebben we verschillende medior en senior contentspecialisten bemiddeld, op vaste en tijdelijke basis.
  • Voor de ROC van Amsterdam hebben we meerdere communicatieadviseurs, -medewerkers en webredacteuren mogen bemiddelen. De vorm verschilde, vaste invulling bij vertrek van een collega maar ook tijdelijk bij vervanging van een collega met zwangerschapsverlof.
  • Bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen plaatsten we een team van drie ervaren copywriters voor het herschrijven van opleidingsteksten binnen de nieuwe brandvoice van de HAN.
  • Voor de UvA in Amsterdam (Huisvestingsontwikkeling) zorgde onze senior communicatieadviseur voor de strategische inzet van woordvoering, PR en communicatieadvies bij de ontwikkeling van de campussen.
  • Voor de Erasmus Universiteit in Rotterdam organiseerden onze professionals de interne communicatie bij de introductie van een nieuw CMS om het draagvlak te vergroten. Daarnaast zijn meerdere adviseurs ingezet voor de communicatie rondom een project over privacy en security, je kunt hier de ervaring van onze interim adviseurs Grietje en Enrico lezen.

Campus van de Erasmus Universiteit

Voor wie we werken

Dit zijn onze opdrachtgevers in het onderwijs. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken.

Kunnen wij jou ook helpen aan een communicatie- of marketingprofessional uit ons netwerk?