Zoek je een communicatie- of marketing professional met een neus voor onderwijs?

Communicatie in de onderwijssector is een vak apart. Dat begrijpen wij als geen ander. Al jaren zijn wij actief in het vinden van communicatie- en marketingprofessionals met de juiste ervaring. We spreken dezelfde taal om tot een goed wervingsprofiel te komen. Een die aansluit bij wat in het onderwijs, zoals scholengroepen en hoger onderwijs nodig is. Zo komen we tot een kwalitatieve match en snel inzetbare kandidaten voor jouw organisatie.

Van strategisch advies tot social content

Onze communicatieprofessionals ondersteunen je op alle vlakken. Van ervaren adviseurs die het hele spectrum aan communicatievraagstukken in de onderwijssector overzien. Tot en met gespecialiseerde adviseurs, die zich toe hebben gelegd op jongerenmarketing of online advies.

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Bij de Vrije Universiteit in Amsterdam hebben we meerdere interim communicatieprofessionals bemiddeld, zoals communicatieadviseurs, woordvoerders en webredacteuren. Lees hier over onze samenwerking met Omayra Mc Donald, die na een uitstekende detacheringperiode via Originals in dienst trad bij de VU.
  • Bij ROC van Midden Nederland hebben we verschillende medior en senior contentspecialisten bemiddeld, op vaste en tijdelijke basis.
  • Voor de ROC van Amsterdam hebben we meerdere communicatieadviseurs, -medewerkers en webredacteuren mogen bemiddelen. De vorm verschilde, vaste invulling bij vertrek van een collega maar ook tijdelijk bij vervanging van een collega met zwangerschapsverlof.
  • Bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen plaatsten we een team van drie ervaren copywriters voor het herschrijven van opleidingsteksten binnen de nieuwe brandvoice van de HAN.
  • Voor de UvA in Amsterdam (Huisvestingsontwikkeling) zorgde onze senior communicatieadviseur voor de strategische inzet van woordvoering, PR en communicatieadvies bij de ontwikkeling van de campussen.
  • Voor de Erasmus Universiteit in Rotterdam organiseerden onze professionals de interne communicatie bij de introductie van een nieuw CMS om het draagvlak te vergroten. Daarnaast zijn meerdere adviseurs ingezet voor de communicatie rondom een project over privacy en security, je kunt hier de ervaring van onze interim adviseurs Grietje en Enrico lezen.

Campus van de Erasmus Universiteit

Voor wie we werken

Dit zijn onze opdrachtgevers in het onderwijs. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken.

Kunnen wij jou ook helpen aan een communicatie- of marketingprofessional uit ons netwerk?