Terug naar vacatures

(Marketing)Communicatie- adviseur bij Intrakoop

 • Den Bosch / thuis
 • jaarcontract, met optie tot verlenging
 • 32-36 uur uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever Intrakoop zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven (Marketing)Communicatieadviseur. Het betreft een werkweek van 36 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar. 

Ligt jouw passie in het communicatievak? Ben jij een ervaren allround communicatieadviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het zorgdomein? Kun jij proactief bijdragen aan het versterken van hun merkpositionering? Lees dan verder!

Bij Intrakoop krijg je de kans om ideeën tot leven te brengen, waarbij je al je creativiteit en professionaliteit kunt inzetten. Out-of-the-box denken, verhalen vertellen die mensen raken, de relatie met hun doelgroepen versterken. Dit is jouw kans om impact te maken!

Als communicatieadviseur zorg jij samen met je communicatiecollega’s voor de optimalisatie van de interne en externe communicatie van Intrakoop. Je draagt bij aan het vertalen van de organisatiestrategie naar de communicatie: van communicatiebeleid en marketingcampagnes tot en met de uitvoering, waaronder het schrijven van content en het plaatsen van online berichten. Je weet verschillende communicatierollen te combineren: van adviseur tot redacteur, van regisseur tot coach.

In deze brede functie heb je te maken met alle facetten van de communicatie: corporate communicatie, marketing, online communicatie en het inzetten van (nieuwe) communicatiemiddelen. Je bewaakt de huisstijl en zorgt voor een uniforme communicatie binnen hun complexe organisatie. Je draait je handen niet om voor het schrijven en redigeren van pakkende teksten die passen bij de tone of voice.

Als communicatiedeskundige ben je ook een linking pin tussen hun organisatie, hun leden, hun leveranciers en andere stakeholders. Hierbij draait het vooral om het bedienen van de belangrijkste communicatiedoelgroep: hun leden.

Je biedt ondersteuning aan hun segmenten (afdelingen), de Intrakoopcommunity en HR. Je beschikt in sterke mate over organisatiesensitiviteit en levert ook een actieve bijdrage aan de interne communicatie die grotendeels via intranet verloopt.

Over Intrakoop
Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Hun leden zijn ruim 500 zorgorganisaties met circa 7.000 locaties aan wie zij hun diensten en inkoopoplossingen leveren. Met hun kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces helpen ze de leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken ze samen goede zorg in Nederland haalbaar en betaalbaar.

Intrakoop verhuist binnen nu en enkele maanden naar een nieuw kantoor gevestigd in Den Bosch, vlak bij de A2. 

Functie-eisen

Wat Intrakoop aan jou waardeert
Je aanpak is servicegericht, maar tegelijkertijd weet je ook prioriteiten te stellen, zodat je niet ondersneeuwt in de veelheid van onderwerpen die dagelijks voorbij komen. Je gaat voor het beste resultaat én voor een teamgerichte samenwerking met al je Intrakoopcollega’s die voortdurend een beroep op de afdeling Communicatie doen.

Je hebt een analytisch denkvermogen dat je weet te combineren met een planmatige aanpak en creativiteit. 

Je kunt goed luisteren en bent in staat om signalen van binnen en buiten de organisatie op te pakken voor verdere optimalisatie van de communicatie.

Opleidingen werkervaring
Je beschikt over hbo- of wo-werk- en -denkniveau en hebt een relevante communicatieopleiding voltooid met minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van de communicatie.

Pré’s

 • ervaring met vormgevingsprogramma’s;
 • ervaring met CRM-systemen en het bewerken van websites;
 • ervaring met seo, Google Analytics 4 en marketingrapportages;
 • ervaring met projectmanagement.

Je herkent jezelf in de volgende competenties en vaardigheden

 • Je hebt het vermogen om een strategie te ontwikkelen om de organisatiedoelen te bereiken;
 • Je bent communicatief sterk en innovatief;
 • Jouw houding is enthousiast, gedreven, creatief, energiek en spontaan;
 • Je bent iemand die op basis van een goede samenwerking anderen verbindt en hen weet te inspireren waarbij je zaken voor elkaar krijgt;
 • Je aanpak is analytisch, pragmatisch en resultaatgericht;
 • Je bent goed in prioriteren, organiseren en structuren van je werkzaamheden.

Aanbod

Geboden wordt een functie direct in dienst bij onze opdrachtgever Intrakoop voor 32 tot 36 uur per week. Intrakoop hanteert een hybride werkweek waarbij er 2 dagen per week (in overleg) op kantoor gewerkt wordt. Bij aanvang start je met een jaarcontract, met uitzicht op onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid. Intrakoop is een betrokken organisatie die volop in beweging is en je de ruimte biedt om te groeien als professional en als persoon. 

De functie is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in functieschaal 50 – 55 van cao Ziekenhuizen, tot maximaal Euro 4.842,00  bruto op basis van 36 uur per week. Dit is obv salaristabellen die gelden vanaf 1 december 2023. Intrakoop biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (extra maandsalaris), vakantiegeld, pensioenregeling en een collectiviteitskorting zorgverzekering.

Intrakoop en Originals staan voor diversiteit en inclusie. Je bent welkom bij Intrakoop ongeacht waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat. Zij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en wat jij kan bijdragen aan hun organisatie.

Sollicitatie

Originals is door Intrakoop ingeschakeld als intermediair. Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie en je voldoet aan de gevraagde criteria, verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk te solliciteren, via onze website. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070 – 306 05 11 of 06 – 22 80 74 65. Mailen kan naar [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code