Terug naar vacatures

(Marketing)Communicatie- adviseur bij Intrakoop

  • Waardenburg / thuis
  • 32 uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever Intrakoop (in Waardenburg tussen Utrecht en Den Bosch) zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven (Marketing)Communicatieadviseur met focus op online. Het betreft een werkweek van 32 uur, maar 36 uur is ook bespreekbaar.

Vind je het een kans om de leden van de coöperatie creatief uit te dagen om samen te werken aan kennis én ervaring te delen over diverse onderwerpen op het gebied van inkoop en inkoopsamenwerking in de zorg?

Als (Marketing)Communicatieadviseur bij Intrakoop lever je in al die vragen een belangrijke bijdrage aan de externe en interne communicatie van Intrakoop. Ze zoeken een doelgerichte en creatieve collega, iemand met veel energie, die collega’s kan adviseren, maar ook in staat is om heldere communicatieplannen op te stellen en op alle vlakken van communicatie de handen uit de mouwen steekt. Iemand die proactief kansen signaleert én oppakt.

De focus in deze functie ligt op hun online communicatie, op de websites en social media kanalen (m.n. LinkedIn). Daarom is het een pré als je handig bent met contentmanagement- en CRM-systemen en Google Analytics. Naast online communicatie heb je ook ervaring met offline communicatie en het opstellen en uitvoeren van marketing/communicatieplannen voor (nieuwe) dienstverlening waarmee je direct bijdraagt aan de corporate communicatie van Intrakoop.

Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht communicatieteam bestaande uit twee collega’s. Je hebt een innovatieve drive en veel creatieve kwaliteiten waarmee je de reeds aanwezige teamcompetenties verder aanvult en versterkt. Een paar trefwoorden die je aanspreken en die bij deze functie horen? Samenwerken, initiatief nemen, resultaatgericht, overtuigend, communicatief en zelfstandig.

Over Intrakoop
Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Ruim 500 zorgorganisaties met meer dan 7.000 locaties maken gebruik van hun diensten en inkoopoplossingen. Met hun kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces helpen ze hun leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken ze samen goede zorg betaalbaar.

Functie-eisen

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan in de communicatiefunctie bij deze non-profit organisatie voor de gezondheidszorg? Heb je minimaal hbo-niveau en zie je er een uitdaging in om Intrakoop als organisatie en hun diensten op een heldere en moderne/innovatieve manier over te brengen naar hun leden? Toe aan een volgende stap in je carrière en heb je al een paar jaar ervaring met (marketing)communicatie? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou.

Aanbod

Geboden wordt een functie direct in dienst bij onze opdrachtgever Intrakoop voor 32 tot 36 uur per week. Intrakoop hanteert een hybride werkweek waarbij er 2 dagen per week (waaronder donderdag) op kantoor gewerkt wordt. Bij aanvang start je met een jaarcontract, met uitzicht op onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid. Intrakoop is een betrokken organisatie die volop in beweging is en je de ruimte biedt om te groeien als professional en als persoon.

De functie is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in functieschaal 50 – 55 van cao Ziekenhuizen, tot maximaal Euro 4.391,00 bruto op basis van 36 uur per week. Intrakoop biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (extra maandsalaris), vakantiegeld, pensioenregeling en een collectiviteitskorting zorgverzekering.

Intrakoop en Originals staan voor diversiteit en inclusie. Je bent welkom bij Intrakoop ongeacht waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat. Zij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en wat jij kan bijdragen aan hun organisatie.

Sollicitatie

Als je interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen in deze uitdagende marcomfunctie bij dit mooie en groeiende bedrijf, laat het ons dan weten door zsm te solliciteren via onze website.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected]

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code