Zoek je een communicatie- of marketing professional met kennis van ledenorganisaties?

Die hebben wij voor je. Wij begrijpen vanuit onze ervaring in deze branche dat belangen behartigen om zorgvuldigheid en organisatiesensitiviteit vraagt. En dat je dit terug wil zien in het profiel van sollicitanten. Uit ons netwerk van communicatie- en marketingprofessionals selecteren wij kandidaten die passen bij jouw organisatie. Dit bespaart jou een lange zoektocht. We deden dit eerder voor AWVN, Techniek Nederland en Nevi. Van management tot een meer uitvoerende rol, wij vinden snel de perfecte kandidaat voor jouw opdracht.

Van communicatieadvies tot social content

Onze communicatieprofessionals ondersteunen je op alle vlakken. Van ervaren adviseurs die het hele spectrum aan communicatievraagstukken in verenigingen overzien. Tot en met gespecialiseerde adviseurs, die zich toe hebben gelegd op communicatieadvies of online advies.

 

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Werkgeversorganisatie AWVN in Den Haag, vroeg Originals mee te denken over de inrichting van een nieuwe interne communicatiefunctie. Na overleg met het MT is een functieomschrijving opgesteld waarmee we als bureau aan de slag zijn gegaan richting ons netwerk. Er zijn meerdere kandidaten voorgesteld en gespreksronden gevoerd en er is een communicatiespecialist aangenomen met de daadkracht en sensitiviteit om deze rol zelf verder in te richten. Lees hier ons ‘succesverhaal‘ over de samenwerking met AWVN.
  • Door de Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie (KNB) in Den Haag is Originals de afgelopen jaren meerdere malen ingeschakeld voor de werving en selectie van enkele communicatieadviseurs en redacteuren. Er is telkens een gedegen procedure doorlopen met meerdere voorgestelde kandidaten voor de KNB om mee in gesprek te gaan. Hierdoor was er een aanbod van professionals uit ons netwerk om een goede keuze uit te kunnen maken.
  • Bij Techniek Nederland plaatsten we gedurende de afgelopen jaren meerdere communicatieprofessionals op alle niveaus, van een interim hoofd communicatie tot enkele communicatieadviseurs en een communitymanager. Lees hier ons ‘succesverhaal‘ over de samenwerking met Techniek Nederland.
  • Bij Netherlands Water Partnership plaatsten we een interim marketing- en communicatiemanager, een rol met zowel inhoudelijke als managent gerelateerde taken.
  • Nevi, de vereniging voor inkoop- en supply management, benaderde ons voor de werving van een nieuwe contentmarketeer die gelijk bij hen in dienst zou treden. We dachten mee over de invulling van de functie en na introductie van meerdere kandidaten is een keuze gemaakt met een kandidaat die er meerdere jaren heeft gewerkt. Lees hier ons ‘succesverhaal‘ over de samenwerking met Nevi.
  • Bij Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) bemiddelden we een Senior Communicatieadviseur, welke direct bij hen in dienst trad.

Voor wie we werken

Dit zijn enkele brancheverenigingen en/of ledenorganisaties die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken.

Kunnen wij jou ook helpen aan een communicatie- of marketingprofessional uit ons netwerk?