Zoek je een communicatie- of marketing professional met kennis van verenigingen?

 Heb je snel een communicatie- of marcomspecialist nodig met kennis van verenigingen, vast of tijdelijk? Die hebben we. Onze communicatieadviseurs en -strategen zijn ervaren professionals die snappen wat er allemaal bij communicatie voor belangenverenigingen komt kijken.

Ledencommunicatie

Van strategisch advies tot social content

Onze communicatieprofessionals ondersteunen je op alle vlakken. Van ervaren adviseurs die het hele spectrum aan communicatievraagstukken in verenigingen overzien. Tot en met gespecialiseerde adviseurs, die zich toe hebben gelegd op social content of online advies.

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Bij Techniek Nederland plaatsten we communicatieprofessionals op alle niveaus, van een interim hoofd communicatie tot communicatieadviseurs en een communitymanager.
  • Bij Netherlands Water Partnership plaatsten we een interim marketing- en communicatiemanager, een rol met zowel inhoudelijke als managent gerelateerde taken.
  • Bij Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) bemiddelden we een Senior Communicatieadviseur, welke direct bij hen in dienst trad.

Voor wie we werken

Dit zijn de ledenverenigingen die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken. Helpen wij jou aan een communicatie- of marketingprofessional? Dan sta je straks ook op deze erelijst.

Inwerken in tijden van corona: hoe maak je van online onboarding een succes?

  • 29 oktober 2020

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan. Je hebt je contract op afstand ondertekend en het (broodnodige) inwerktraject kan beginnen. Werd je in het oude normaal rondgeleid door het gebouw, voerde je kennismakingsgesprekken zij-aan-zij, en was de lunchtafel de uitgelezen plek voor voorstelrondjes; vandaag de dag moet je op afstand je proefperiode...

Lees meer

Organisatiesensitief zijn op afstand: kan dat?

  • 7 oktober 2020

Een van de competenties waar je als communicatieadviseur echt niet zonder kan, is organisatiesensitiviteit. Om je werk goed te kunnen doen, moet je weten hoe de belangen liggen, besluitvorming kunnen voorspellen en inzicht hebben in de machtsverhoudingen binnen de organisatie waar jij voor werkt. Nu corona onze maatschappij heeft overgenomen,...

Lees meer

Communicatie in tijden van crisis: wees voorbereid!

  • 24 november 2019

Hoe doorsta je als organisatie een crisis? En zorg je dat reputatieschade beperkt blijft? Of je er zelfs sterker uitkomt? Een van de voorwaarden is een goed doordacht crisis-communicatieplan. Het succesvol managen van een crisis vraagt om grondige voorbereiding en oefening. Er zijn vele cases te vinden, goed en fout. Van alle cases kunnen we...

Lees meer