Terug naar vacatures

Interim Communicatiespecialist bij Idealis (woningcorporatie)

 • Gelderse Vallei
 • 6 maanden
 • 32-36 uur uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, een woningcorporatie in de Gelderse Vallei, zoeken wij een ervaren communicatiemedewerker voor 32 tot 36 uur per week. Dit voor een periode van 6 maanden. Heb je een aanpakkersmentaliteit? Schrijf je gemakkelijk begrijpelijke teksten in Nederlands en Engels? Balanceer je graag ad hoc werk met communicatieprojecten? Dan horen wij graag van je.

Je werkt nauw samen met een vaste marketing- en communicatiespecialist en vormt samen de communicatieafdeling. Je draait dus volledig mee op de communicatieafdeling en pakt een grote variatie van taken op. Je kunt flexibel meegaan in ad hoc werkzaamheden maar weet ook tijd te maken om je op je eigen communicatieprojecten te richten. Daarbij ga je tactisch te werk en bedenk je de middelenmix om de doelstelling te bereiken. Je bent een zelfstarter en een echte aanpakker en ziet wanneer en waar iets nodig is.

Je signaleert en analyseert trends, ontwikkelingen en kansen op het gebied van marketing en communicatie en past deze waar mogelijk toe in de organisatie. Ook verricht je diverse uitvoerende activiteiten, zoals het schrijven van teksten ter promotie van de organisatie, de communicatie richting groepen bewoners, het (laten) ontwikkelen van beeldmaterialen en bewaken van de huisstijl van de organisatie. Je schrijft teksten op begrijpelijk niveau voor website en social media. Ook publiceer je zelf teksten op de website via het cms. De organisatie kent ook een internationale doelgroep, dus bedrevenheid met de Engelse taal is een pré.

De woningcorporatie is een kleinschalige, laagdrempelige organisatie met een informele omgang onderling. In het beginsel werk je nog veel thuis, maar in verloop van de periode bestaat de mogelijkheid om meer vanuit kantoor te werken. In de maand september is de wens dat je 36 uur per week werkt in verband met de bezetting.

Functie-eisen

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen, beschik je over:

 • Relevant hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de richting van communicatie of journalistiek;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functies;
 • Ervaring met schrijven, redigeren en plaatsen van teksten;
 • Hands-on en nuchtere mentaliteit;
 • Ervaring met één of meerdere cms’en;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

Verder ben je:

 • Proactief;
 • Een teamplayer;
 • Zelfstandig;

Aanbod

Deze functie is uitsluitend in te vullen op detacheringsbasis. De functie is voor een periode van 6 maanden, voor 32 – 36 uur per week. Wij bieden voor deze functie op basis van kennis en ervaring een bruto maandsalaris tussen Euro 3.000,- tot Euro 4.000,- op basis van 40 uur per week.

Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, vernemen we graag tegen welk bruto maandsalaris op basis van 40 uur per week je beschikbaar bent.

Indien je vakantieplannen hebt in de periode geef deze dan aan bij je sollicitatie. In de maand september is de wens van de opdrachtgever dat je aanwezig bent in verband met de bezetting.

Sollicitatie

*Reageren niet meer mogelijk*

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en je interesse hebt in deze uitdagende functie, verzoeken wij je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website.

Let op: in verband met het advies van RIVM vinden gesprekken vooralsnog op afstand plaats via videobellen. Dit is een tijdelijke wijziging van onze reguliere en meer persoonlijke werkwijze.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Dave Verhart of Marco van Zanten via nummer 070 – 306 05 11 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code