Terug naar vacatures

Communicatie recruiter / consultant bij Originals

 • Den Haag / hybride
 • jaarcontract, met optie tot verlenging
 • 28-32 uur/week

Functie

Lekker jezelf zijn. En knallen. Onze opdrachtgevers willen namelijk maar een ding: een concrete oplossing voor hun probleem. Als communicatie recruiter / consultant ga jij door tot de onderste steen boven is. Je tackelt de kern van het probleem van onze klant. Inhoudelijk, op het gebied van communicatie. Het is heerlijk jou als gesprekspartner te hebben: open, eerlijk, direct en geïnteresseerd. En dat op het scherpst van de snede (anders vind je die onderste steen nooit). Jij gaat voor de win-win, twee partijen met verschillende wensen bij elkaar brengen. Kandidaat en opdrachtgever. Daar worden wij als Originals dan ook weer blij van. Je gaat lekker allround te werk en bent betrokken bij het volledige recruitmentproces, van intake bij de klant en werven van kandidaten tot en met introductie van de kandidaat. Bij Originals word je een volwaardige 360 graden recruiter. Klein werken, groot denken Wil je het verschil maken? Join ons team Originals! In het charmante kantoor in hartje Den Haag gebeuren namelijk mooie dingen. Klantvragen vliegen je om de oren, om vervolgens opgepakt te worden. De een gooit de hengel uit naar de ideale kandidaat (die natuurlijk bijt), de ander zorgt dat projecten op rolletjes lopen of zit bij de klant om een duurzame samenwerking op poten te zetten. Ieder vanuit zijn eigen kracht. Vooral jezelf zijn dus. We zijn goed bereikbaar met OV, zo ongeveer 5 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS en elke 5 minuten rijdt de tram bij ons langs. Ook met de auto goed bereikbaar, een parkeervergunning is geregeld. Zo vlak in de buurt van de gezelligste straat van Den Haag, de Denneweg, is er altijd wel een moment om dat goed te benutten.

Functie-eisen

Word je al enthousiast? Mooi. Voor ondernemerschap en drive kunnen we dus op je rekenen. Net als de wil om te matchen en oprechte interesse in je gesprekspartner. Daarnaast waardeer je het dat alles wat je doet zichtbaar is. Dat heb je nou eenmaal in een klein team. Je vraagt en geeft feedback om tot mooie resultaten te komen. Die glansrol in ons team maak jij voor de vacature communicatie recruiter / consultant helemaal waar als je ook nog beschikt over:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, richting communicatie of marketing;
 • Ervaring als recruiter, consultant of communicatiespecialist;
 • Een ondernemende instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met Microsoft Office.

Aanbod

Een uitdagende, zelfstandige functie waar je jouw energie en creativiteit volledig in kwijt kunt. In een team van collegiale professionals met hetzelfde als doel als jij: de win-win. Je ontwikkelt je volop dankzij jouw coachend leidinggevende (en je eigen inzet). Dan zijn er nog de mooie klantenacties zoals sponsoring van een communicatiecongres en uitnodiging van onze relaties bij North Sea Jazz. Daarnaast ontvang je als commerciële communicatie consultant:
 • Marktconform maandsalaris met mogelijkheid tot snelle groei;
 • Uitstekende bonusregeling;
 • Onkostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
 • Vakantiegeld en deelname pensioenregeling;
 • Inzet van coach om aan je ontwikkelpunten te werken;
 • Lunch met elkaar, wordt door Originals verzorgd.
Wanneer je begint, overleggen we samen. We hebben je in ieder geval voor 28 – 32 uur per week nodig. In overleg kan hybride gewerkt worden. Over Originals Recruiting communicatie- en marketingprofessionals. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Voor tijdelijke en vaste functies met werving & selectie en bemiddeling op freelance- of detacheringsbasis. Met passie voor het communicatievak en een flinke dosis inlevingsvermogen, versterken we organisaties in hun communicatie. Ons solide netwerk van communicatiespecialisten is thuis in marketing- en omgevingscommunicatie, corporate en interne communicatie. Maar ook in webredactie, contentmanagement en projectleiding.

Sollicitatie

Leuk! We verheugen ons nu al op de kennismaking. Mail Marco, managing consultant van Originals, via [email protected]. Handig om je cv met korte motivatie toe te voegen. Binnen enkele werkdagen hebben we contact over een eventueel kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Marco beantwoordt deze graag. Mail hem via [email protected] of bel 070 – 306 05 11.

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code