Zoek je een communicatie- of marketing professional met hart voor de zorg?

Heb je een communicatie- of marcomspecialist nodig met ervaring in de zorg? Die hebben we, zowel vast of tijdelijk. Onze communicatieadviseurs zijn ervaren professionals die snappen wat er allemaal bij communicatie in de zorg komt kijken, zoals patiëntencommunicatie.

Van communicatieadvies tot social content

Onze communicatieprofessionals ondersteunen je op alle vlakken. Van ervaren adviseurs die het hele spectrum aan communicatievraagstukken in de zorg overzien. Tot en met gespecialiseerde adviseurs, die zich toe hebben gelegd op online advies of  interne communicatie.

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Bij Alrijne Zorggroep in Leiden zetten we een senior communicatieadviseur in voor extra ondersteuning op de afdeling. De samenwerking tussen Alrijne en onze medewerker verloopt na jaren nog steeds uitstekend.
  • Bij AxionContinu in Utrecht is een van onze interne communicatieadviseurs ingezet, voor het creëren en behouden van draagvlak bij medewerkers rondom een aantal omvangrijke veranderingen in de workflow.
    Daarnaast detacheerden we een communicatiemedewerker welke via een deta-vast constructie in dienst is getreden bij AxionContinu.
  • Bij Aafje in Rotterdam detacheerden we een communicatieadviseur met ervaring in de zorg, die een van de vaste adviseurs verving tijdens haar zwangerschapsverlof.
  • Jeugdstem (vertrouwenspersonen akj) in Amsterdam schakelde ons in voor de werving en selectie van hun nieuwe communicatieadviseur. De aangenomen kandidaat werkt er na 3,5 jaar nog steeds en heeft zich ontwikkeld tot senior adviseur.
  • Bij het Zorginstituut Nederland in Diemen begeleiden onze senior communicatieadviseurs communicatievraagstukken en projecten op het snijvlak van innovatie, zorg en ICT.
  • Binnen de Rivas Zorggroep in Gorinchem plaatsten we een senior communicatiemedewerker bij het onderdeel Beatrixziekenhuis, op detacheringsbasis. Uiteindelijk is deze medewerker overgenomen.

Voor wie we werken

Dit is een greep uit ons opdrachtgeversbestand in de zorg. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken.

Kunnen wij jou ook helpen aan een communicatie- of marketingprofessional uit ons netwerk?