Zoek je een communicatie- of marketing professional met een visie op wonen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent op zoek naar iemand die wil bijdragen aan een goede woonomgeving. Uit ervaring weten wij in welke rollen je hierin op verschillende manieren het verschil kan maken. Of het nu gaat om het inrichten van huurderscommunicatie of coördinatie van het communicatieteam, wij selecteren voor jou de juiste communicatie- en marketingprofessionals. Organisaties als Woonin, Intermaris of studentenhuisvester Idealis gingen je voor, lees hier hoe zij dat ervaren hebben.

 

Van social content tot vastgoedcommunicatie

Onze communicatieprofessionals kennen de ins en outs van dit gevoelige speelveld. We hebben ervaren experts in omgevings- en vastgoedcommunicatie die direct inzetbaar zijn en beschikken over ervaring met werken met Factor C. Liever iemand die voor de lange termijn aan een solide communicatiestrategie bouwt? Dan heb je keuze uit onze ervaren strategen en adviseurs. Maar ook voor directe hands-on ondersteuning bij bijvoorbeeld social content hebben we specialisten in huis.

 

 

Enkele voorbeelden

Bij deze opdrachtgevers gingen onze professionals al aan de slag:

  • Woonin in Utrecht schakelde Originals o.a. in voor de invulling van een nieuwe functie, die van Senior Interne Communicatieadviseur. We dachten mee over de invulling van deze uitdagende rol en introduceerden meerdere professionals met ruime ervaring in het vak, waarvan er een is aangenomen met hart voor de bewoners én voor de stad (Utrecht).
    Lees hier ons ‘succesverhaal‘ over onze samenwerking met Woonin.
  • Bij Intermaris in Hoorn draaide het communicatieteam niet helemaal zoals gewenst, mede door de afwezigheid van goede aansturing en coaching. We plaatsten een interim hoofd communicatie uit ons netwerk die de rust en, heel belangrijk, de lach terugbracht in het team. In samenwerking met haar zorgden we voor uitbreiding van de capaciteit en de competenties met de plaatsing van een senior communicatieadviseur en een communicatiemedewerker. Aansluitend hebben we ook gezorgd voor invulling van de vaste formatieplaatsen, dus vanuit werving en selectie en executive search.
  • Bij Gooi en Omstreken in Hilversum detacheerden we meerdere communicatiespecialisten, met overname van een van onze medewerkers tot gevolg.
  • Bij Rijswijk Wonen plaatsten we tijdelijk een communicatieadviseur met ruime ervaring in bewonerscommunicatie en -participatie.
  • Studentenhuisvester Idealis in Wageningen, benaderde Originals omdat een van hun vaste communicatieadviseurs met zwangerschapsverlof ging. We hebben deze tijdelijke personeelsbehoefte opgevuld met de detachering van een van onze allround communicatiespecialisten.

Het studentencomplex de Javastraat in het centrum van Wageningen

Voor wie we werken

Dit zijn woningcorporaties die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Organisaties en contactpersonen met wie we vaak al jaren met succes en plezier samenwerken.

Kunnen wij jou ook helpen aan een communicatie- of marketingprofessional uit ons netwerk?