Terug naar vacatures

Teamleider Communicatie (meewerkend) bij Ctgb

  • Gelderland / Veluwe
  • 12 maanden, met optie tot verlenging of indiensttreding
  • 32-36 uur uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, Ctgb in Ede zijn we per direct op zoek naar een ervaren Teamleider Communicatie. Het betreft een tijdelijk dienstverband van 12 maanden met optie tot verlenging of indiensttreding bij onze opdrachtgever. De werkweek is 32 – 36 uur. 

Onze opdrachtgever
Nationaal én binnen Europa is onze opdrachtgever een autoriteit op haar gebied. Alleen met hun goedkeuring komen middelen op de Nederlandse markt. Dit zijn besluiten die soms vol in de schijnwerpers van de politiek en maatschappij staan. Als teamleider zorg je er samen met je communicatiecollega’s voor dat onze opdrachtgever zich in de wereld vol snelle communicatie goed profileert.

Dit ga je doen
Jouw doel? Met jouw visie op communicatie en empathisch leiderschap het team van vier professionals naar een nóg hoger niveau brengen. Het communicatielandschap is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en vooral veel sneller geworden. Ook zien we de maatschappij polariseren. Hoe vertel je in dit speelveld op het juiste moment en via de juiste kanalen je verhaal als organisatie? Hoe ga je adequaat om met vragen van bijvoorbeeld een nationaal actualiteitenprogramma naar aanleiding van een onderzoek? Of hoe voorkom je dat je vanuit de verdediging reageert op een politieke discussie over het werk van onze opdrachtgever? Bij dit soort communicatievraagstukken neem jij je collega’s mee in een optimale aanpak waar iedereen in je team achter staat.

Jij bent niet alleen een verbinder tussen de organisatie, de actualiteit en de samenleving. Maar ook tussen de collega’s in je team en tussen je team en de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je collega’s vind je de juiste manier van werken waarin ieders talent optimaal wordt benut. Ook motiveer je je teamleden om zich te blijven ontwikkelen. Zo smeed je een sterker collectief dat actief informatie ophaalt bij de teams en afdelingen. Dat collega’s in alle lagen gevraagd en ongevraagd van dienst is met communicatieadviezen en -producten. En dat iedereen binnen de organisatie op de juiste momenten op de hoogte houdt over belangrijke ontwikkelingen. Het leukste aan jouw afwisselende en uitdagende functie: je bent teamleider én communicatiespecialist. Je werkt dus zelf volop mee. 

Hier ga je werken
In het communicatieteam werk je samen met een senior communicatieadviseur, een bedrijfsjournalist en twee communicatiemedewerkers. Stuk voor stuk gedreven collega’s die onze opdrachtgever helpen om zich te profileren als autoriteit op hun vakgebied. Dat ze als hecht collectief die opdracht en hun dienstverlenende rol binnen de organisatie nog beter kunnen pakken, daarvan zijn ze overtuigd. Daarom staan ze open voor jouw oplossingen en aanpak.

De medewerkers hebben een hoog specialistisch kennisniveau. In hun informele, platte organisatie hechten ze veel waarde aan jouw welzijn. Zo stimuleren ze dat je jezelf continu blijft ontwikkelen door bijvoorbeeld training en opleiding. En je kunt je werktijden flexibel indelen.

Functie-eisen

Dit ben jij
Empathisch, inspirerend en energiek. Zo omschrijft jouw omgeving je als leidinggevende. Je bent een verbinder die in een team met sterke persoonlijkheden de neuzen dezelfde kant op weet te krijgen. Ook weet je wat er speelt in je omgeving en kun je je makkelijk verplaatsen in de stakeholders binnen een politiek speelveld. En je ziet de kansen voor verbeteringen in de uitvoering en samenwerking.

Wat je ook meebrengt:

  • Wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 8 jaar ervaring als communicatiespecialist;
  • Ruime ervaring met het aansturen van een communicatieteam;
  • Ruime ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving;
  • Hands-on instelling, je schrijft net zo makkelijk een persbericht en een communicatieadvies als een nieuwsbericht voor intranet.

Aanbod

Geboden wordt een tijdelijke samenwerking met Originals van 12 maanden met optie tot verlenging of indiensttreding. De voorkeur gaat uit naar invulling op detacheringsbasis, freelancers zijn ook welkom om te reageren. Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, horen we graag tegen welk bruto maandsalaris (obv 40 upw) of uurtarief je beschikbaar bent.

Sollicitatie

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en interesse hebt in deze uitdagende functie, verzoeken wij je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070 306 05 11 / 06 22 80 74 65 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code