Terug naar vacatures

Interim Strategische Communicatieadviseur bij een grote onderwijsinstelling

  • Noord-Brabant
  • 3 maanden met uitloop naar 1 of meerdere jaren
  • 32 uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, een omvangrijke onderwijsinstelling in Noord-Brabant, zijn we op zoek naar een ervaren strategische communicatieadiseur. Het betreft een periode die uiteen kan lopen van 3 maanden  t/m enkele jaren. Met een werkweek van minimaal 32 uur. Je stapt in tijdens de opstartfase. 

In deze rol maak je onderdeel uit van het projectteam en vertaal je het overkoepelende businessplan naar een communicatieplan. In de organisatie leven verschillende belangen vanuit meerdere locaties en een van de grootste uitdagingen in het meekrijgen van de schoolleiders in de veranderingen. Daarbij kun je denken aan het meenemen in nieuwe processen op allerlei vlakken zoals ict, finance maar ook inkoop. Nu gebeurt er nog te veel decentraal en het doel is om vanuit een betere all over efficiency tot kostenbesparingen te komen waardoor dit geld weer besteed kan worden aan het onderwijs. 

Je opereert zelfstandig en legt verantwoording af aan de directeur van het projectbureau. Daarnaast onderhoud je contact met het communicatieteam. 

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een strategische communcaiteadviseur die aantoonbare ervaring heeft met het communicatief begeleiden van verandertrajecten. 

Het is een pre als je over ervaring in het onderwijs beschikt en woonachtig bent in Noord-Brabant. 

Het is wenselijk dat je op maandag, dinsdag en donderdag op locatie van het projectrbureau werkzaam bent, de overige uren kunnen in overleg vanuit huis worden gewerkt. 

Sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie verzoeken wij je te solliciteren via onze website of door je actuele CV met motivatie en uurtarief te mailen naar [email protected]. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected]

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code