Terug naar vacatures

Interim (Marketing) Communicatieadviseur bij een multinational

  • Regio Eindhoven
  • Per direct t/m mei 2024
  • 24 - 38 uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, een multinational en marktleider in de regio Eindhoven, zijn we per direct op zoek naar een ervaren (Marketing) Communicatieadviseur. Het gaat om de vervanging van een van de communicatieadviseurs, gedurende haar zwangerschapsverlof. Starten kan in overleg op korte termijn, waardoor er werkzaamheden kunnen worden overgedragen. De opdracht zal dan doorlopen t/m eind mei 2024 en de werkweek bedraagt 32 uur, waarbij inzet tussen 24 en 38 uur per week bespreekbaar is, mits verdeeld over 4 dagen. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie voor de verschillende bedrijven binnen de groep  en hun marketingactiviteiten. De variatie in werkzaamheden is erg groot en uitdagend: het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met een positioneringsvraagstuk voor een van de bedrijven of adviseer je een IT-collega op het gebied van communicatie, het andere moment buig je je over een presentatie rondom duurzaamheid of werk je samen met het projectteam aan een plan van aanpak voor een intern verandertraject. Daarnaast behoort het redigeren van allerlei uitingen en het bewaken van de huisstijlen en merkidentiteiten tot je takenpakket en coördineer je een aantal overkoepelende projecten binnen het team. 

Bij de projecten en opdrachten waar je aan werkt betrek je de juiste specialisten om samen de gewenste resultaten te behalen. Je hebt een adviserende rol binnen de organisatie en een coördinerende rol binnen het team, maar je steekt zeker ook graag zelf de handen uit de mouwen. Met een hands-on mentaliteit ga je enthousiast met alles aan de slag en krijg je energie van de grote diversiteit aan werkzaamheden. Je werkt nauw samen met je directe collega’s in het marketing- en communicatieteam, maar ook met  collega’s van o.a. e-commerce, HR, SQEH, IT en diverse projectteams.

Informatie over de afdeling
De afdeling bestaat uit 16 specialisten die opereren voor alle bedrijven in de groep. Zij richten zich voornamelijk op de branding, positionering, merkbeleving, marktonderzoeken, klantbeleving, contentmarketing, campagnes en interne en externe communicatie. In deze functie zit je in het marketing- en communicatieteam en rapporteer je aan de Manager Marketing & Business Development

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een collega die graag binnen een dynamische omgeving acteert, waarin geen dag hetzelfde is. Je hebt ervaring met de positionering van verschillende merken en het bewaken van huisstijlen. Je werkt op een gestructureerde, resultaatgerichte en planmatige manier en neemt de organisatie hierin mee om samen successen te boeken. Je bent een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden en kan deze inzetten op alle niveaus in de organisatie. Daarnaast heb je oog voor detail en durf je kritisch te zijn. Bovendien laat je je niet snel gek maken en gaat het je goed af om veel ballen tegelijk in de lucht te houden.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele omgeving. Je bent een teamspeler met een goede dosis humor, maar hebt ook geen moeite om opdrachten zelfstandig op te pakken. Daarnaast zie je het als een uitdaging om, samen met je collega’s, te werken aan het realiseren van de doelstellingen. Je bent daarbij proactief en oplossingsgericht.

Wat is voor hen verder belangrijk?

  • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Duitse en Franse taal in woord en geschrift is een pre;
  • Ervaring met projectmatig werken en het opstellen van plannen.

Aanbod

Geboden wordt een tijdelijke samenwerking met Originals t/m mei 2024, voor 32 uur per week, waarbij inzet tussen 24 en 38 uur per week bespreekbaar is, mits verdeeld over 4 dagen. De voorkeur gaat uit naar invulling op detacheringsbasis, freelancers zijn ook welkom om te reageren. Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, horen we graag tegen welk bruto maandsalaris (obv 40 upw) of uurtarief je beschikbaar bent.

Sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie verzoeken wij je te solliciteren via onze website of door je actuele CV te mailen naar [email protected]. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code