Terug naar vacatures

Communicatiemedewerker voor het Beatrixziekenhuis in Gorinchem

 • Gorinchem
 • 4 a 6 maanden
 • 32-36 uur uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, het Beatrixziekenhuis, zoeken wij een allround communicatiemedewerker voor 32-36 uur in de week. In eerste instantie voor een periode van 4 tot 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging en eventuele indiensttreding bij wederzijds enthousiasme. Ben jij een echte allround communicatiemedewerker en heb je een hart voor de zorg? Ga dan werken voor één van de beste ziekenhuizen van Nederland!

Vanuit Rivas Zorggroep ben je verantwoordelijk voor alle communicatie van het Beatrixziekenhuis, wat onderdeel is van de groep. Hiervoor trek je samen op met je directe collega, de communicatieadviseur voor het ziekenhuis. Waar zij op strategisch niveau nadenkt, maak jij je hard voor de operationele uitvoering.

Je bent een zelfstarter en signaleert wanneer en waar iets nodig is. Je beweegt je gemakkelijk door de organisatie heen en kunt goed omgaan met allerlei verschillende mensen. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en je bent niet bang om een specialist te benaderen om informatie te vergaren.

Verder richt je je op uiteenlopende werkzaamheden, zoals schrijven, website en klantportaal onderhoud, interviews afnemen, drukwerk faciliteren en persberichten schrijven. Je hebt een rol in de organisatie van kleine evenementen en werkt actief mee aan open dagen.

Deels werk je vanaf een werkplek in het ziekenhuis, deels op de afdeling van Rivas Zorggroep. Aangezien je veel in het ziekenhuis aanwezig bent, ben je vaak dicht bij je doelgroep. Dat is handig, omdat je veel contact met de inhoudelijke specialisten hebt. Hierdoor weet je wat er speelt en kun je snel anticiperen en reageren op nieuwe communicatiebehoeftes.

Functie-eisen

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen, beschik je over:

 • Relevant hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de richting van communicatie of journalistiek;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functies;
 • Ervaring met schrijven, redigeren en plaatsen van teksten;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen om communicatiemiddelen te creëren en te onderhouden: er is geen communicatietaak waar jij je hand voor omdraait!
 • je kunt uitstekend omgaan met allerlei verschillende soorten mensen;
 • Organisatiesensitiviteit en stressbestendigheid;
 • Hands-on en nuchtere mentaliteit;
 • Enthousiast en kritisch;
 • Ervaring in de zorg is een pré;
 • Ervaring met een CMS (Typo3) is een pré;

Aanbod

Deze functie is uitsluitend in te vullen op detacheringsbasis. In aanvang is de functie voor een periode van 4 of 6 maanden, voor 32 – 36 uur per week, met optie tot verlenging en/of indiensttreding bij onze opdrachtgever.

Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, vernemen we graag tegen welk bruto maandsalaris op basis van 40 uur per week je beschikbaar bent.

Sollicitatie

*Reageren niet meer mogelijk*

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en interesse hebt in deze uitdagende functie, verzoeken wij je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website. Vermeld bij je sollicitatie per wanneer je beschikbaar bent en wat je salarisindicatie is op basis van 40 uur per week.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Dave Heuseveldt of Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code