Terug naar vacatures

Communicatieadviseur voor het Beatrixziekenhuis (Rivas Zorggroep)

 • Gorinchem
 • 5 maanden
 • 32 - 36 uur per week uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, het Beatrixziekenhuis in Gorinchem, zoeken wij een allround Communicatieadviseur voor 32-36 uur in de week. Starten in overleg op korte termijn en in eerste instantie voor een periode van 5 maanden. Ben jij een allround communicatieadviseur met een vlotte pen en heb je een hart voor de zorg? Ga dan werken voor één van de beste ziekenhuizen van Nederland!

We zoeken een pro-actieve, ervaren, allround communicatieadviseur. Jij bent iemand die snel een situatie kan inschatten en weet welke rol communicatie kan spelen. Je weet de vraag achter de vraag te achterhalen en kiest en ontwikkelt op basis hiervan de meest geschikte communicatiemiddelen. Je hebt kennis van, en interesse in de verschillende vormen van communicatie (intern, extern, marketingcommunicatie en online communicatie) en vindt het leuk om je creativiteit te gebruiken in het schrijf- en vormgevingsproces.

Je komt te werken op de afdeling Marketing en Communicatie van Rivas Zorggroep. Een bijzondere zorgorganisatie, omdat ze zowel wijkverpleging, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg als revalidatiezorg bieden. In het team, werken ze hard en met plezier. Deels op kantoor en deels vanuit huis. In het team ga jij aan de slag met de communicatie uitdagingen in het ziekenhuis. 

Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de communicatieplannen van het Beatrixziekenhuis. De strategie Rivas 2030 geeft de koers voor de komende jaren aan en is een belangrijke leidraad in de communicatie. Samen kijken jullie continu wat er gebeurt in de omgeving, wat dat voor de organisatie betekent en hoe jullie hier een bijdrage aan kunnen leveren. Hiervoor trek je samen op met jouw directe collega’s en medewerkers uit de organisatie.

 • Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie van het Beatrixziekenhuis;
 • Je analyseert wat er nodig is en doet pro-actief voorstellen hoe communicatie een bijdrage kan leveren aan de realisatie van de doelstellingen van de organisatie;
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd bij communicatievraagstukken en werkt hiervoor effectieve projectcommunicatie of interne campagnes uit;
 • Je werkt mee aan de creatie van content en monitoring van online communicatie;
 • Je bent sparringpartner voor je collega-communicatieadviseurs;
 • Je werkt zelfstandig aan de hand van het communicatieplan en stelt prioriteiten.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep levert als ketenzorgorganisatie in een groot gebied in het midden van Nederland, wijkverpleging, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. De beste zorg realiseren voor elke bewoner, cliënt en patiënt. Dát is het resultaat waar de bijna 5.000 medewerkers van Rivas Zorggroep zich dagelijks voor inspannen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent enthousiast over je vak en vindt het leuk om anderen binnen en buiten de afdeling daarin mee te nemen. Je weet goed om te gaan met werkdruk en veel prioriteiten. Je bent een zelfstarter en signaleert wanneer en waar iets nodig is. Je combineert het adviseurschap met de beste operationele uitvoering. Je beweegt je gemakkelijk door de organisatie heen en je bent goed in staat je te verplaatsen in verschillende doelgroepen. Je staat stevig in je schoenen en je bent stressbestendig.

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de  communicatie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare functies.
 • Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
 • Je bent in staat moeilijke boodschappen over te brengen op B1-taalniveau en weet tegelijk warm, empathisch, begrijpelijk en toegankelijk te schrijven.
 • Je bent goed thuis in het online en social landschap.
 • Je bent doortastend en organisatiesensitief.

Aanbod

We bieden je een samenwerking aan op detacheringsbasis, waarbij je bij Originals in dienst komt en wordt gedetacheerd bij het Beatrixziekenhuis (Zorggroep Rivas). In aanvang is de functie voor een periode van 5 maanden, voor 32 – 36 uur per week. Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, vernemen we graag tegen welk bruto maandsalaris op basis van 40 uur per week je beschikbaar bent.

Sollicitatie

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en interesse hebt in deze uitdagende functie, verzoeken wij je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website. Vermeld bij je sollicitatie per wanneer je beschikbaar bent en wat je salarisindicatie is op basis van 40 uur per week.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 / 06 22 80 74 65 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code