Terug naar vacatures

Allround Communicatieadviseur met strategisch inzicht bij Allévo (zorginstelling)

 • Goes
 • jaarcontract, met optie tot verlenging
 • 24-32 uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever Allévo in Goes (Zeeland) zijn wij op zoek naar een allround communicatieadviseur voor 24 tot 32 uur per week, die zijn of haar tanden wil zetten in het adviseren en ondersteunen van het management en de medewerkers van organisatie. Het is een goed moment om in te stappen omdat Allévo een veranderende organisatie in transitie is en mooie ambities heeft uitgesproken om o.a. koploper te worden in de Zeeuwse zorgsector. Innovatie in de Zorg staat hoog in het vaandel en communicatie is daarbij van essentieel belang om draagvlak te creëren bij o.a. de > 2.000 medewerkers. 

Over Allévo
Allévo is een dynamische en toonaangevende zorgorganisatie in Zeeland. De essentie van hun dienstverlening is mensen het leven laten leiden dat zij wensen. De zorgmedewerkers van Allévo ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van hun visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Allévo is een lerende organisatie, waar opleidingen en feedback geven en ontvangen vanzelfsprekend zijn.

Het team en de functie
In deze rol ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken communicatieteam en werk je samen met twee collega’s aan een effectieve in- en externe communicatie en een heldere profilering van Allévo. Je ondersteunt en adviseert het management en medewerkers bij de ontwikkeling en uitvoering van het communicatiebeleid, de communicatie met in- en externe doelgroepen en het implementeren van nieuwe communicatiemiddelen zoals een nieuwe website. Je draagt hier actief aan bij waarbij je rekening houdt met de gestelde budgetten. Het is een uitdagende rol waar veel facetten van het communicatievak de revue passeren. Daarnaast ben je sparringpartner van de Raad van Bestuur, dus je kunt vanuit deze positie er pro actief voor zorgen dat communicatie betrokken is bij de besluitvorming. 

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

 • Relevant hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de richting van communicatie;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als communicatieadviseur;
 • Ambitie om jezelf inhoudelijk te blijven ontwikkelen en door te groeien;
 • Verbindende kwaliteiten, om zowel als intern als extern draagvlak te creëren;
 • Een duidelijke visie op uitvoering van het pers- en mediabeleid en zorg je voor een positieve en professionele presentatie;
 • Affiniteit met de zorg.

Daarnaast ben je;

 • Proactief, enthousiast en inspirerend;
 • Innovatief en denk je in mogelijkheden;
 • Een constructieve gesprekspartner.

Aanbod

Geboden wordt een functie direct bij onze opdrachtgever Allévo voor 24 tot 32 uur per week. Bij aanvang start je met een jaarcontract, met uitzicht op onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid. Allévo is een betrokken organisatie die volop in beweging is en je de ruimte biedt om te groeien als professional en als persoon. 

De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in functieschaal FWG 55 van cao VVT, tot maximaal Euro 4.286,78 bruto op basis van 36 uur per week. Allévo biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, pensioenregeling en een collectiviteitskorting zorgverzekering.

Vóór indiensttreding zal Allévo voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen.

Sollicitatie

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en interesse hebt om als communicatieprofessional een actieve en zichtbare bijdrage te leveren aan de ambities van Allévo, dan verzoeken je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website. 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met  Marco van Zanten op nummer 070-306 05 11 of via [email protected].

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code