Alle succesverhalen

Muriël Knippers
van Antalis schakelde Originals in voor de werving en selectie van de nieuwe medewerker communicatie.

Originals ging zorgvuldig te werk en kwam snel met juiste kandidaat.

  • 15 november 2018

Match: plaatsing van Denise Jansen als medewerker communicatie bij Antalis, 1,5 jaar geleden. Interview met Muriël Knippers, Communication Manager Benelux bij Antalis.

Muriël: “De vacature medewerker communicatie ontstond door vertrek van een collega. Omdat het team klein is en veel van communicatie wordt gevraagd, hadden we haast met invullen.
We waren dan ook blij dat Originals in staat was snel de juiste kandidaat te leveren.

Toen onze collega na haar zwangerschapsverlof liet weten niet terug te komen, hebben we direct de vacature uitgezet. Iris en Marco van Originals deden de inventarisatie en ik was blij verrast door hun zorgvuldige werkwijze. Ze waren niet alleen geïnteresseerd in het takenpakket maar ook in het type leidinggevende, de aard van de organisatie en de onderliggende opdracht.”

De juiste kandidaat
Verder geeft Muriël aan: “Originals kwam snel met twee kandidaten die goed aansloten op de vraag. Denise Jansen kreeg de voorkeur vanwege haar drive veel te willen leren en haar nuchtere kijk op zaken. Dat paste goed bij onze organisatie. En ze wilde zich voor langere tijd aan Antalis verbinden.

Als medewerker communicatie kreeg Denise eerst kans de organisatie te leren kennen en niet direct de hectiek in te gaan. Gaandeweg kreeg ze meer verantwoordelijkheid en pakte steeds zelfstandiger zaken op.

Zo deed ze veel voor social media, met mooie resultaten. In het kader van kennisdeling heeft Denise ons team getraind in haar werkwijze op dit gebied. Ook heeft ze een rol in diverse events zoals de lancering van ‘The Paper Book 2018-2021’ en is ze gekoppeld aan market managers van onze divisies. Hierbij heeft ze de regie over communicatie voor promotionele acties van producten. Daarbij hoort ook de website.

Denise haar takenpakket is veelzijdig en dynamisch en ze gaat hier uitstekend mee om. Het pakt uit zoals we hadden gehoopt: ze heeft inmiddels een vast contract. Antalis is een waardevolle collega rijker, met dank aan de zorgvuldige en kordate werkwijze van Originals!”

Muriël Knippers
van Antalis schakelde Originals in voor de werving en selectie van de nieuwe medewerker communicatie.