Terug naar vacatures

Interim allround Medior Communicatieadviseur bij Woningcorporatie Gooi & Omstreken

 • Regio Hilversum
 • 40 uur/week

Functie

Voor onze opdrachtgever, een non-profit organisatie in de regio Hilversum, zijn we per direct op zoek naar een interim allround Medior Communicatieadviseur voor 24 uur per week, in aanvang voor een periode van 7 maanden met optie tot verlenging. Ben je bedreven in zowel interne als externe communicatie? Heb je ervaring met het adviseren over de inzet van social media? Kun je strategisch meedenken en ben je operationeel sterk? Dan horen wij graag van je!

Vanwege een grote hoeveelheid projecten en veranderingen voor de organisatie zoekt de afdeling Communicatie tijdelijk medior versterking van het team. Je werkt samen met een andere communicatieadviseur en een communicatiemedewerker aan verscheidene projecten. Zo fungeer je als sparring partner van de vaste adviseur voor de corporate rebranding en trek je samen op voor het vernieuwen van de corporate website.

Door uitbreiding van het relatiebestand communiceer je met een nieuwe doelgroep, die zich vertrouwd moeten gaan voelen met de informatie van de organisatie. Ook verzorg je de stakeholdercommunicatie met een nieuwsbrief en zoek je proactief perscontacten op. Waar nodig sta je de pers te woord voor kritische vragen.

Onder jouw verantwoordelijkheid valt het opstellen van het social media beleid en de implementatie hiervan. Hiervoor stem je af met het MT en werk je samen met een communicatiestagiair voor het plaatsen/schrijven van social media posts. Je weet de doelgroep te vinden, je te verplaatsen in hun belangen en daar een passende social media aanpak voor op te zetten. Ook gebruik je Coosto voor rapportage en monitoring.

Verder werk je mee aan het communicatiever maken van de organisatie. Collega’s zijn al geënthousiasmeerd om zelf communicatief naar buiten te treden en hebben een schrijfcursus gevolgd en aan jou de taak om te bedenken hoe je dit kan borgen: hoe houd je de schrijfwijzer leven in de organisatie?

Naast deze projecten werk je als allround communicatieadviseur mee aan andere projecten die mogelijk aan bod komen en werk je mee als een fijne collega voor het communicatieteam!

Functie-eisen

Voor deze opdracht zoeken wij een allround Medior Communicatieadviseur die:

 • Beschikt over een afgeronde relevante HBO/WO communicatieopleiding;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring heeft in het communicatievak;
 • Ervaring heeft met het opstellen van een social mediabeleid en de implementatie daarvan;
 • Ervaring heeft met opzetten van een nieuwe website;
 • Zelfstandig communicatieprojecten kan leiden;
 • Beschikt over goede redactionele vaardigheden (online en offline);
 • Denkt in oplossingen en mogelijkheden;
 • Ervaring heeft met perswoordvoering.

Verder ben je:

 • Organisatiesensitief;
 • Enthousiast;
 • Nieuwsgierig;
 • Energiek;
 • Creatief.

Aanbod

Geboden wordt een tijdelijke samenwerking met Originals. Deze functie is uitsluitend in te vullen op detacheringsbasis. In aanvang is de functie voor een periode van 7 maanden, voor 24 uur per week, met optie tot verlenging. Indien je voldoet aan de gevraagde kenmerken, horen we graag tegen welk bruto maandsalaris (op basis van 40upw) je beschikbaar bent.

Mocht je daarnaast nog vakantieplannen hebben in de aankomende maanden, geef dan even aan wanneer/hoe lang je op vakantie gaat.

Sollicitatie

*Reageren niet meer mogelijk*

Indien je voldoet aan de gevraagde criteria en je interesse hebt in deze uitdagende functie, verzoeken wij je zo snel mogelijk te solliciteren via onze website.

Let op: in verband met het advies van RIVM vinden gesprekken vooralsnog op afstand plaats via videobellen. Dit is een tijdelijke wijziging van onze reguliere en meer persoonlijke werkwijze.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Dave Verhart of Marco van Zanten via nummer 070 – 306 05 11 of via [email protected]

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens


CAPTCHA code