Over Originals

Bevlogen door het communicatievak en met gevoel voor wat mensen drijft, versterken wij organisaties in hun communicatie. Met een solide netwerk van communicatiespecialisten – voor vast of tijdelijk – ondersteunen we dagelijks tal van opdrachtgevers bij het realiseren van hun communicatieambities.

Bouwen aan relaties

Met onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven bouwen we aan bestendige relaties. Velen van hen weten ons al meer dan 10 jaar te vinden voor talloze uitdagingen op het vlak van communicatie. Het is geen uitzondering als onze communicatiespecialisten na verloop van tijd onze opdrachtgevers worden.

Gelijkwaardige samenwerking

Gelijkwaardigheid, respect en échte aandacht typeren de wijze waarop we met elkaar samenwerken. We hebben aan een half woord genoeg en weten uit ervaring welke kennis, competenties en eigenschappen belangrijk zijn. We sparren, klankborden of nemen stelling – altijd met de communicatieambities van de opdrachtgever voor ogen.

Onze aanpak

Opdrachtgevers kunnen rekenen op deskundig advies wanneer ze met hun communicatievraagstuk bij ons aankloppen. We bespreken op locatie de wensen, proeven de cultuur en adviseren over de juiste aanpak. Of dat nu gaat om inzet van complete teams van specialisten of vaste aanstelling van the best (wo)man for the job. We kijken niet sec naar het juiste specialisme, maar ook naar de personen daarachter. Mensen met inhoud, inzicht én inlevingsvermogen.

Wat kenmerkt een Original?

“Bij ons kun je terecht voor al je personele communicatievraagstukken. Of het nu gaat om de werving en selectie van een communicatieadviseur of om de tijdelijke inzet van een webredacteur. Onze opdrachtgevers variëren van brancheverenigingen tot verzekeraars en van gemeentes tot ziekenhuizen. Juist die variatie maakt dat ons werk iedere dag weer boeit.

Meedenken met opdrachtgevers over hun communicatievraagstukken. Adviseren over de inzet van online communicatieprofessionals, vast of tijdelijk. Kandidaten verder helpen in hun carrière. Of ervoor zorgen dat ze weer een mooi project op hun cv kunnen zetten. Dat maakt ons Originals.”

Het komt regelmatig voor dat een kandidaat die wij bemiddeld hebben bij een organisatie, later onze opdrachtgever wordt. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Het laat goed zien dat wij investeren in langetermijnrelaties, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en échte aandacht.”

Marco van Zanten – Originals