Terug naar vacatures

Communicatie consultant/recruiter. Bij Originals!

  • Den Haag
  • bepaalde tijd
  • 36-40 uur/week

Functie

Lekker jezelf zijn. En knallen. Onze opdrachtgevers willen namelijk maar een ding: een concrete oplossing voor hun probleem.
Als communicatie consultant / recruiter ga jij door tot de onderste steen boven is. Je tackelt de kern van het probleem van onze klant. Inhoudelijk, op het gebied van communicatie, of commercieel. Want inderdaad, de deals moeten eerst gesloten worden. Het is heerlijk jou als gesprekspartner te hebben: open, eerlijk, direct en geïnteresseerd. En dat op het scherpst van de snede (anders vind je die onderste steen nooit). Jij gaat voor de win-win, twee partijen met verschillende wensen bij elkaar brengen. Kandidaat en opdrachtgever. Daar worden wij als Originals dan ook weer blij van.

Je gaat lekker allround te werk en bent betrokken bij het volledige recruitmentproces, van intake bij de klant en werven van kandidaten tot en met introductie van de kandidaat. Bij Originals word je een volwaardige 360 graden recruiter.

Klein werken, groot denken
Wil je het verschil maken? Join ons team originals, uhh professionals. In het charmante kantoor in hartje Den Haag gebeuren namelijk mooie dingen. Klantvragen vliegen je om de oren, om vervolgens opgepakt te worden. De een gooit de hengel uit naar de ideale kandidaat (die natuurlijk bijt), de ander zorgt dat projecten op rolletjes lopen of zit bij de klant om een duurzame samenwerking op poten te zetten. Ieder vanuit zijn eigen kracht. Vooral jezelf zijn dus.

We zijn goed bereikbaar met OV, zo ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS. Ook met de auto (handig als je de weg op moet) goed bereikbaar, een parkeervergunning is geregeld. Zo vlak in de buurt van de gezelligste straat van Den Haag, de Bankastraat, is er altijd wel een moment om dat goed te benutten.

Functie-eisen

Word je al enthousiast? Mooi. Voor ondernemerschap en drive kunnen we dus op je rekenen. Net als de wil om te winnen en oprechte interesse in je gesprekspartner. Daarnaast waardeer je het dat alles wat je doet zichtbaar is. Dat heb je nou eenmaal in een klein team. Dat geldt ook voor het helpen van je collega als het printpapier is vastgelopen (grrr). Je vraagt en geeft feedback om tot mooie resultaten te komen. Die glansrol in ons team maak jij voor de vacature communicatie consultant helemaal waar als je ook nog beschikt over:

  • Een afgeronde HBO opleiding, richting communicatie of marketing;
  • Ervaring als recruiter, consultant, marketingcommunicatie consultant of communicatiespecialist;
  • Een netwerk in de communicatiebranche om verder uit te bouwen (geen must, maar wel handig);
  • Naast expertise op het gebied van communicatie, een ondernemende instelling.

Aanbod

Een uitdagende, zelfstandige functie waar je jouw energie en creativiteit volledig in kwijt kunt. In een team van collegiale professionals met hetzelfde als doel als jij: de win-win. Je ontwikkelt je volop dankzij jouw coachend leidinggevende (en je eigen inzet). Dan zijn er nog de mooie klantenacties zoals North Sea Jazz, waar jij natuurlijk vooraan staat te swingen. Daarnaast ontvang je als commerciële communicatie consultant:

  • Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring en eventueel netwerk dat je meebrengt;
  • Bonusregeling. Gaat het goed met Originals, dan gaat het goed met jou. Hard werken en scoren wordt beloond met een deel van het winstpercentage;
  • Contract voor bepaalde tijd. Zijn we allebei blij, zetten we dat daarna om naar een vast contract.

Wanneer je begint, overleggen we samen. We hebben je in ieder geval voor 32 – 36 uur per week nodig.

Over Originals
Recruiting communicatie- en marketingprofessionals. Dat doen we al meer dan 10 jaar. Voor tijdelijke en vaste functies met werving & selectie en bemiddeling op freelance- of detacheringsbasis. Met passie voor het communicatievak en een flinke dosis inlevingsvermogen, versterken we organisaties in hun communicatie. Ons solide netwerk van communicatiespecialisten is thuis in marketing- en omgevingscommunicatie, corporate en interne communicatie. Maar ook in webredactie, contentmanagement en projectleiding.

Sollicitatie

Leuk! We verheugen ons nu al op de kennismaking. Mail Marco, managing consultant van Originals, via [email protected] om je cv met korte toelichting toe te voegen. Binnen enkele werkdagen hebben we contact over een eventueel kennismakingsgesprek.

Heb je nog vragen? Marco beantwoordt deze graag. Mail hem via [email protected] of bel 070 – 306 05 11.

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Persoonsgegevens

Contactgegevens